Skip to the content

Service & Contact

Ondernemersvraag?


Zie je een mogelijkheid voor een mooi project, maar komt de financiering moeilijk rond? Of wil je meer informatie over het aanvragen van een lening? Neem contact op!

088 253 95 00
Ma-vr: 08.30 - 17.30 uur 

VvE lening vraag?


Mogen we als VvE wel lenen of hoe zit het met de aftrekbaarheid van de rente? Logische vragen die bij het afsluiten van een VvE lening komen kijken. VvE-010 denkt graag mee. Laat je gegevens achter en een adviseur van VvE-010 neemt contact met op.

Heb je een vraag over je lopende VvE lening?

Zodra je VvE een lopende lening heeft, heb je direct contact met SVn. Heb je een vraag of wil je een extra aflossing doen? Neem gerust contact op met SVn. We helpen je graag verder. 

 

Veelgestelde vragen


Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

SOFIE is nadrukkelijk geen subsidiepot, maar een revolverend fonds: de leningen worden terugbetaald, zodat het geld weer voor nieuwe projecten gebruikt kan worden.

JESSICA is onderdeel van EFRO. Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie (EFRO) zet zich in voor de ontwikkeling en structurele aanpassing van achtergebleven regio’s in Europa. JESSICA (Joint European Support for Sustainable Investment in City Areas) richt zich specifiek op stedelijke gebieden. Regio's en steden kunnen fondsen oprichten die gelden beschikbaar stellen voor projecten die zorgen voor:

  • Nieuwe innovatieve bedrijvigheid.
  • Duurzame werkgelegenheid.
  • Uitbreiding van het openbaar vervoersnetwerk.
  • Productie van duurzame energie.
  • Een afname van de uitstoot van CO2.
  • Medisch onderzoek en biotechnologie.

U loopt al een tijdje rond met een goed plan. Een idee waarmee u niet alleen uw eigen droom verwezenlijkt, maar waar de omgeving ook van profiteert. Bijvoorbeeld omdat u een al jaren leegstaand bedrijfspand wilt gebruiken. Maar, helaas krijgt u de financiering niet rond. En nu? Wachten op betere tijden? Dat hoeft niet. Volg het stappenplan en vraag een financiering aan bij SOFIE.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag

Direct contact


088 253 95 00
Ma-do: 08.30 - 17.30 uur 
Vr: 08.30 - 17.00 uur

sofie@svn.nl
Voor vragen en opmerkingen.

Klacht?

Indien u een klacht wilt indienen verwijzen wij u door naar de

Adresgegevens

Stadshavens Ontwikkelingsfonds voor Innovatie en Economie (SOFIE)

Postbus 419

3800 AK Amersfoort

Wilt u zo vriendelijk zijn om uw eigen adres op de achterkant van de envelop te vermelden.

 

Bankgegevens

IBAN: NL29RABO0138526494

Kamer van Koophandel

KvK-nummer: 59216360