Skip to the content

Marieke Koudijs

Marieke Koudijs

Naam: Marieke Koudijs
Functie: Adviseur Marketing & Communicatie
In 3 woorden: Enthousiast, verbinder, sociaal

Rol en verantwoordelijkheden

Als Adviseur Marketing en Communicatie is Marieke verantwoordelijk voor de positionering van SOFIE, daarnaast coördineert, creëert en plaatst zij de content en geeft zij advies over actualiteiten binnen het communicatievak. Zij is het aanspreekpunt voor interne en externe samenwerkingspartners, waarbij we samen streven naar een goede zichtbaarheid en vindbaarheid van het fonds binnen onze doelgroep.

Achtergrond en ervaring

Marieke is opgeleid als destinatiemarketeer met werkervaring bij diverse internationale marketing en pr bureau's. Met een voorliefde voor beleveniscommunicatie en psychologie, brengt zij deze twee uiterste graag samen in haar werk. Zij gelooft in de kracht van combineren, van het combineren van off- en online marketing tot het combineren van mensen en diensten, actualiteiten en achtergronden, oud en nieuw. Samen zoeken naar de verbinding en elkaar versterken. 

Vaardigheden 

Conceptdenken, imagineering, marketingpsychologie en eventorganisatie.

Activiteiten  

Naast Adviseur Marketing & Communicatie voor SOFIE is Marieke ook betrokken bij andere fondsen waar SVn fondsmanager van is, zoals onder andere het BNG Duurzaamheidsfonds, het Fonds Duurzaam Funderingsherstel en de succesvolle JESSICA fondsen; het Energiefonds Den Haag (ED), het Fonds Ruimte en Ontwikkeling Den Haag (FRED) en het Duurzaamheidsfonds VvE's Den Haag.

Contact

Marieke Koudijs is te bereiken via:
M: 06 8253 7625
E: M.Koudijs@SVn.nl