Skip to the content

Betrokken partijen

SOFIE is een initiatief van de gemeente Rotterdam. Het fonds wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). SVn is fondsmanager.

Gemeente Rotterdam

Alles over de gemeente Rotterdam leest u op www.rotterdam.nl

EFRO

Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie (EFRO) zet zich in voor de ontwikkeling en structurele aanpassing van achtergebleven regio’s in Europa. In Nederland richt het EFRO zich op het versterken van de regionale concurrentiekracht en het vergroten van de werkgelegenheid.

JESSICA

JESSICA (Joint European Support for Sustainable Investment in City Areas) is onderdeel van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO), dat zich specifiek richt op de ontwikkeling en structurele aanpassing van achtergebleven stedelijke gebieden. Ook het Energiefonds Den Haag (ED) en het Fonds voor Ruimte en Economie Den Haag (FRED) maken deel uit van JESSICA.

SVn

Als maatschappelijk partner is Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten, SVn, trotse fondsmanager van de succesvolle JESSICA-fondsen. Samen met de overheid biedt SVn diverse financieringsmogelijkheden om verduurzaming mogelijk en aantrekkelijk te maken. 
Alles over SVn leest u op: www.svn.nl/overheden

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag

088 253 95 00
Ma-do: 08.30 - 17.30 uur 
Vr: 08.30 - 17.00 uur

sofie@svn.nl
Voor vragen en opmerkingen