Skip to the content

Contact met SOFIE in tijden van corona

Corona of niet, u wilt uw zaken blijven regelen. Liefst zoals altijd. Maar gezondheid is nog belangrijker. We willen u en ook onze medewerkers beschermen. We gaan daarom een paar dingen anders doen. Zo dragen we samen bij en gaan we de verdere verspreiding van het coronavirus tegen.

Vanaf maandag 16 maart werken bijna al onze medewerkers thuis. Dat is nieuw voor ons, dus het zal de komende dagen wat wennen zijn om op deze manier onze dienstverlening invulling te geven.

  • Bellen met de klantenservice? Wij zijn gewoon bereikbaar. Het kan zijn dat u wat langer moet wachten dan u gewend bent.
  • De deur niet uit? Onze dienstverlening is en blijft grotendeels digitaal. Check of u het online zelf kunt regelen of mail ons
  • Post verwerken wij graag digitaal. In plaats van een brief ontvangen wij graag uw post per e-mail, stuur het naar sofie@svn.nl. Zolang als het nog mogelijk is zullen wij fysieke poststukken in behandeling nemen. Houd bij fysieke post rekening met aanzienlijke vertraging.’
  • Ons kantoor is voor bezoekers gesloten.
  • Verder bekijken we van dag tot dag wat ervoor nodig is om zo gezond mogelijk te kunnen blijven werken en onze dienstverlening optimaal invulling te geven.

Kijk voor meer informatie over corona op de website van RIVM.

Het kan in deze tijden voorkomen dat u problemen ondervindt om ons te bereiken. Dat vinden we heel vervelend en natuurlijk doen we er alles aan om dat te voorkomen.

Wat u kunt doen: